Πυροσβεστήρες

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το εργαστήριο της TSAGANOS GROUP - ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ μεταφέρθηκε σε νέο χώρο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ως προς ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ των πυροσβεστήρων στη οδό Επιδαύρου 70 στην Αθήνα!

Ο απαιτούμενος χρόνος που χρειαζόμαστε για την ολοκλήρωση της εργασίας και την παράδοσή της, όσο το συνατόν πιο άμεσος.
Παρέχουμε και όλα τα απαραίτητα έγγραφα π.χ. (υπεύθυνη δήλωση πυροσβεστικών ειδών - υπογραφή στο κόκκινο βιβλίο κ.α.), τα οποία καθιστούν μια επιχείρηση πιστοποιημένη απόλυτα με το Πυροσβεστικό Σώμα του υπουργείου Προστασίας του πολίτη. Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση και εφαρμογή της μελέτης πυρασφαλείας, την εγκατάσταση πυροσβεστικού δικτύου και την συντήρησή του, τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος πυρανίχνευσης, συστημάτων ολικής κατάκλισης, Συστημάτων Τοπικής Εφαρμογής εστιατορίων, των φωτιστικών ασφαλείας, των πυρίμαχων θυρών, την εγκατάσταση προϊόντων παθητικής πυροπροστασίας.

Επιπλέον μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα είδη νέων πυροσβεστήρων - πυρανίχνευσης και προϊόντα παθητικής πυροπροστασίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς τα οποία τα φέρνουμε και τα τοποθετούμε εμείς στο χώρο σας χωρίς έξτρα χρέωση.


 
 
Διαθέτουμε:
  • Πιστοποιητικό Έγκρισης Κανονισμού Λειτουργίας Αναγνωρισμένης Εταιρίας Περιοδικού Ελέγχου, Συντήρησης, Αναγόμωσης και με αριθμό Ν-PYR-LPR-410.15.100-TSAG001-15-GRC
  • Πιστοποιητικό Αρμοδίου Ατόμου με αριθμό Α/Α LPR-410.15.089
  • Πιστοποιητικό Κέντρου Επανελέγχου με αριθμό N-PYR-LPR-410.16.188.TSAG001-16-GRC

Μας πιστοποιεί και μας επανελέγχει η BUREAU VERITAS.

 
 
 
TSAGANOS GROUP MYOKTONIKH